Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

OEM
(0)

Folie iPhone 11 Pro Max Hydrogel Regenerabil - Clear

în stoc
OEM

2999 lei

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Folia din Hydrogel regenerabil pentru iPhone 11 Pro Max este extrem de maleabila, fiind ideala pentru ecranele curbate spre extremitati. Datorita tehnologiei Hydrogel, rezulta o folie cu aderenta mare, avand proprietatea de regenerare in caz de zgariere sau deformare.


  • Datorita compozitie Hydrogelului(apa+diferiti polimeri), zgarierea foliei este un proces greu spre imposibil.
  • Acoperind ecranul in proportie de 99% si fiind extrem de subtire, folia este compatibila cu majoritatea huselor de pe piata, in special cu cele care ofera protectie 360 de grade(husele care acopera si marginea interioara a display-ului).
  • Din procesul de fabricare a Hydrogelului, bazat pe apa si hidrogen, rezulta un material foarte flexibil, care se muleaza foarte bine pe ecran si este rezistent la deformari fizice, prelungind foarte mult viata display-ului (nu crapa si nu se dezlipeste precum cele de sticla).
  • Foliile sunt gata decupate si vin impreuna cu un kit de montaj.
  • Tehnologia de aplicare, limiteaza incluziunea particulelor de praf si asigura o montare cat mai aliniata cu ecranul telefonului, de catre oricine.
  • Spre deosebire de alte folii regenerabile, cele fabricate folosind tehnologia Hydrogel, nu au nevoie de solutii aditionale pentru a facilita regenerarea.

PARERILE CLIENTILOR