Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

Mobster
(2)

Sticla Securizata Samsung Galaxy S9 UV Nano FullCover - Clear

Indisponibil

Anunta-ma cand acest produs revine in stoc

4799 lei

Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Folie protectie ecran Samsung Galaxy S9, Nano UV din sticla securizata cu rezistenta ridicata. Montaj simplu, nu necesita cunostinte de specialitate.

Pachetul contine: folie protectoare din sticla, lipici Nano UV in stare lichida, lampa pentru uscare rapida cu raze UV, servetel umed si uscat. Instalarea foliei se realizeaza rapid si usor. In ghidul din clipul alaturat vei gasi toate informatiile necesare.

  • Este dedicata modelului Samsung Galaxy S9.
  • Ofera cel mai ridicat grad de rezistenta impotriva loviturilor si a uzurii (9H), comparativ cu celelalte tipuri de folii de protectie.
  • Marginile rotunjite, perfect curbate dupa formele ecranului si metoda unica de lipire cu ajutorul razelor UV, fac, ca aceasta folie sa poata fi utilizata impreuna cu majoritatea huselor disponibile in piata.
  • Timpul de necesar uscarii prin expunere cu raze UV este de aproximativ 60 de secunde.
  • Dispune de tratament oleofobic, respinge o parte considerabila din amprentele si murdaria ce s-ar putea depune.
  • Dupa aplicare, din pricina transparentei ridicate, folia devine insesizabila pe ecran. Atat culorile cat si functiile touchului raman neschimbate.

PARERILE CLIENTILOR

22.01.2019 de Claudiu Rizea

Foarte nemultumit. Dupa ce am platit 68 lei pe produs la momentul instalarii lichidul aparent a inceput sa dea pe afara si nu s-a intinst pe toate suprafata ecranului mai exact pe partea din stanga sus a telefonul si din cauza asta evident ca nu am putut sa aplic lumina uv. Am asteptat sa se intinda lichidul ca mai apoi s am surpiza sa vad ca aveam toata masa imprejurul telefonul plina de lichid . Mai pe scurt lichidul nu a vrut sa acorepe toata suprafata ci doar s-a scurs prin parti in final neramanand destul cat sa acopere restul ecranului. Nu am nici o idee cum sunt restul protectiilor de sticla dar mie unul mi-a fost de ajuns .

21.03.2019 de Pop Ștefan

Poți să o îndepărtezi ?