Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

Despre CatMobile.ro

Succesul nostru s-a construit avand in fundal entuziasmul, efortul si viziunea unei echipe tinere, dar generoase la efort care a reusit sa intampine cu succes provocarile unei piete din ce in ce mai complexe si imprevizibile.

Intalneste echipa

Iti prezentam echipa Catmobile.ro! Ei sunt acei oameni cu care vei interactiona telefonic sau pe mail, cei care iti preiau comanda si o trimit catre tine sau cei cu care vei discuta pentru informatii sau recomandari.

Liviu

Liviu

Ovi

Ovi

Bogdan

Bogdan

Dragos

Dragos

Gabi

Gabi

Andrada

Andrada

Alex

Alex

Irina

Irina

Marian

Marian

Alexandra

Alexandra

Cultura companiei

La CatMobile.ro credem in calitate si seriozitate si facem totul cu pasiune si entuziasm. Succesul nostru s-a construit astfel si vom continua sa iubim ceea ce facem, in speranta ca vom putea oferi aceleasi servicii eficiente, profesioniste si prietenoase, tuturor clientilor nostri.

Entuziam

Efort

Viziune

Tu stii cand te loveste ghinionul?

Sa vorbim putin si despre ce inconjoara compania. Ultimul nostru proiect a constat in crearea unui spot publicitar care sa fie diferit de cele prezente in piata.

Zis si facut!

Ne-am ales echipa de filmare, protagonistul si am inceput treaba. Rezultatul a fost ceva ce ne-a uimit pe toti. Campania “Nu stii cand te loveste ghinionul”, in care Cosmin Nedelcu, alias Micutzu spargea si arunca cu telefoanele tuturor, a reusit imediat dupa lansarea pe reletele de socializare sa adune in doar 2 zile peste 1,7 milioane de vizionari, devenind rapid una dintre cele mai viralizate reclame din Romania.

In urmatoarele 2 luni clip-ul a ajuns la un total de 7,3 milioane vizualizari pe retelele sociale.


Unde ne mai poti gasi

Forbes logo ApropoTv logo Click newspaper logo Adevarul newspaper logo

Misiunea noastra

funny smile

Misiunea noastra este aceea de a crea un exemplu din ceea ce facem, atat pentru clienti cat si pentru ceilalti antreprenori din piata si ne ghidam dupa un principiu simplu: trebuie sa-ti oferim o experienta unica si interesanta atunci cand intri in magazinul nostru, sa te facem sa zambesti si sa spui “ASA DA!”.

La CatMobile suntem decisi sa-ti oferim servicii de cea mai buna calitate, un angajament pe care ni l-am luat inca din primele zile de existenta ale companiei.

Fii parte din echipa noastra

Locuri disponibile!

Trimite-ne CV-ul tau la [email protected] sau ia legatura cu noi folosind informatiile din pagina de contact.

Contact
People colaborating

Sa ramanem prieteni