Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

Politica de Confidentialitate

   Colectarea datelor personale introduse de catre Utilizator in formularul de comanda are ca scop informarea Utilizatorului referitor la starea contului creat pe site, informarea Utilizatorului referitor la activitatea site-ului, informarea Utilizatorului in legatura cu starea comenzii plasate pe site, promovarea marcilor, produselor si a serviciilor oferite, livrarea produselor comandate, expedierea materialelor promotionale prin mijloace electronice. Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa acestea sunt necesare la prelucrarea cererii dvs si onorarea serviciilor oferite de Koff Distribution SRL In acelasi scop sunt folosite datele furnizate telefonic, prin e-mail sau verbal.

   Utilizatorul este direct raspunzator de datele pe care le pune la dispozitia site-ului, luandu-si obligatia de a furniza date reale. Orice eroare sau prejudiciu survenite in urma declararii unor date false sau eronate nu constituie obiect de raspundere din partea Vanzatorului, eventualele prejudicii produse Utilizatorului din aceasta cauza fiind suportate de catre acesta.

   Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem rugamintea sa ne contactati cat mai curand pentru rezolvarea situatiei.

   In urma introducerii datelor cu caracter personal, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca informatii, materiale promotionale prin intermediul e-mail, apel telefonic, SMS, Posta/Curieri sau alte modalitati de comunicare.