Transport Gratuit!pentru orice comanda peste 100 lei

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. CAT MOBILE ACCESSORIES S.R.L. este inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL sub numarul 31248.

Colectarea datelor personale introduse de catre Utilizator in formularul de comanda are ca scop informarea Utilizatorului referitor la starea contului creat pe site, informarea Utilizatorului referitor la activitatea site-ului, informarea Utilizatorului in legatura cu starea comenzii plasate pe site, promovarea marcilor, produselor si a serviciilor oferite, livrarea produselor comandate, expedierea materialelor promotionale prin mijloace electronice. Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa acestea sunt necesare la prelucrarea cererii dvs si onorarea serviciilor oferite de S.C. Cat Mobile Accessories S.R.L. In acelasi scop sunt folosite datele furnizate telefonic, prin e-mail sau verbal, in cazul prezentarii la locatie.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Cat Mobile Accessories S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoana.

In conditiile legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a Utilizatorului datata si semnata, Vanzatorul are obligatia de a confirma solicitantului, gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale, sa rectifice, blocheze, actualizeze sau sa stearga, transforme in date anonime, in mod gratuit, datele care nu sunt conform legii 677/2001.

Utilizatorul este direct raspunzator de datele pe care le pune la dispozitia site-ului, luandu-si obligatia de a furniza date reale. Orice eroare sau prejudiciu survenite in urma declararii unor date false sau eronate nu constituie obiect de raspundere din partea Vanzatorului, eventualele prejudicii produse Utilizatorului din aceasta cauza fiind suportate de catre acesta. Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem rugamintea sa ne contactati cat mai curand pentru rezolvarea situatiei.

In urma introducerii datelor cu caracter personal, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca informatii, materiale promotionale prin intermediul e-mail, apel telefonic, SMS, Posta/Curieri sau alte modalitati de comunicare.