Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

Ugreen
(0)

Suport Auto Ugreen Gravity Drive Air Vent Mount Phone Holder Universal - Black

în stoc
Ugreen

7199 lei

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Suportul auto universal Ugreen Gravity Drive Air Vent Mount Phone Holder Universal pentru telefon este un lucru necesar in echiparea fiecarui sofer. Produsul este usor de instalat si compact, ceea ce iti va permite sa mentii telefonul intr-un mod vizibil, si mai multe decat atat, pentru a avea mereu mainile libere si atentia dedicata sofatului.

  • Suportul auto universal Ugreen Gravity Drive Air Vent Mount Phone Holder pentru telefon este un produs ingenios, ce-ti va oferi o utilizare usoara si o instalare mai simpla decat ai crede, in grila de ventilatie a masinii tale.
  • Suportul este un dispozitiv compact, deci nu-ti va ocupa spatiu inutil pe bordul masinii tale.
  • Design-ul suportului iti permite sa introduci cablul de incarcare direct in smartphone fara niciun fel de blocare a acestuia.
  • Datorita suportului, poti prelua cu usurinta apeluri telefonice in timpul condusului si te poti bucura de siguranta calatoriei, fara sa fii nevoit mereu sa umbli la telefon.
  • Suportul este fabricat din materiale usoare si solide, oferindu-i telefonului o siguranta in plus, in cazul denivelarilor sau a curbelor destul de stranse, de pe partea carosabila.
  • Atentie: Este potrivit pentru telefoane cu diagonala intre 4,7 inch si 6,5 ​​inch si si grosimea de pana la 10 mm (inclusiv carcasa telefonului).

PARERILE CLIENTILOR