Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

BASEUS
(0)

[Pachet 3x] Rezerve Aspirator Auto Baseus A2, Filtru Hepa - CRXCQA2-A01 - Negru

Ultimul produs
BASEUS

3199 lei

4299 lei

-25%

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

DETALII SI PROPRIETATI

Cod produs: dgygkYN

Trebuie sa achizitionezi un pachet de rezerve pentru aspirator Baseus A2 pentru a continua sa-l folosesti la capacitate maxima in masina, acasa sau la birou. 

  • Pentru a beneficia de o putere de aspirare ridicata, ai nevoie sa schimbi filtrele aspiratorului Baseus A2, intrucat se stocheaza particule de praf daunatoare pentru sanatate.
  • Acest set de trei bucati de rezerve pentru aspirator se va dovedi deosebit de util, mai ales daca folosesti zilnic gadget-ul.
  • Aspiratorul are utilizare multipla, caci il poti folosi in masina, acasa sau la birou, deci filtrele noi sunt indispensabile.
  • Aceste rezerve pentru aspirator sunt dotate cu filtre HEPA care ajuta la diminuarea particulelor de praf si a bacteriilor din atmosfera.
  • Filtrele HEPA sunt foarte populare la nivel mondial datorita eficacitatii de care dau dovada, astfel ca utilizarea zilnica va fi mult mai eficienta, dar mai ales sigura.
  • Pentru montaj trebuie sa rotesti capacul in sens invers acelor de ceasornic, sa indepartezi recipientul cilindric pentru praf si sa schimbi filtrul vechi.

PARERILE CLIENTILOR

Fii primul care scrie o parere

Parerea ta ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim