0

Retur


Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Pentru a returna produsele, este necesar sa respectati urmatoarele proceduri:

- Asigurati-va ca aveti produsul, ambalajul si accesoriile intacte (cablu de incarcarcare, folie de protectie)

- Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate

- Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate

- Contactati-ne la nr de tel 0722 613 448 sau la adresa de mail suport@catmobile.ro si o sa stabiliti cu reprezentantul nostru desfasurarea procedurii de retur.

- Daca produsul indeplineste conditiile de retur, reprezentantul nostru o sa contacteze curierul Urgent Cargus si se va solicita preluarea produselor de la sediul/adresa dvs.

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

- Dupa ce produsul ajunge la noi si a fost verificat, veti fi contactat de un operator pentru finalizarea procedurii.


ATENTIE!!! Nu se accepta coletele sosite retur in sistem ramburs.


Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor, conform art.14 al 3 din O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Daca la verificarea produsului se constata faptul ca acesta prezinta urme de uzura (zgarieturi, deteriorare, degradare ) se va aplica o taxa de “devalorizare produs” proportionala cu gradul de deteriorare a acestuia.

Aceasta taxa va fi mentionata in factura storno.

Mergi sus