Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

Royal Kludge
(0)

Tastatura Wireless mecanica Royal Kludge, albastru KZZI K75 pro

Ultimul produs
Royal Kludge
67499 lei
74999 lei
-10%
buc
Expediere rapida
Retur Gratuit
Garantie 12 luni
Livrare in easybox

Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

InapoiUrmatorul

DETALII SI PROPRIETATI

Cod produs: KF2320542

Descopera⭐tastatura Wireless mecanica cu lumini RGB. Design atractiv si calitate premium, special pentru tine! Aceasta tastatura fara fir este fantastica!

Royal Kludge
Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/8
Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/6

Royal Kludge KZZI K75 pro RGB tastatură mecanică RGB, Moment Switch (retro-albastru)

Căutați o piesă hardware dovedită care să funcționeze la fel de bine pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge va fi alegerea perfectă! Se va adapta la dvs. din toate punctele de vedere, deoarece nu numai că puteți schimba liber switch-urile din ea, dar și să vă conectați la ea în diferite moduri. Mai mult, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura un timp de lucru îndelungat.

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge a fost creată având în vedere numeroase scenarii de utilizare. Este echipată cu mai multe porturi, inclusiv USB-A și 2x USB-C, astfel încât să puteți conecta simultan mai multe dispozitive la ea. Este compatibilă cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști, și asta nu e tot! În plus, veți găsi inclusă o husă specială pentru a proteja tastatura de praf și apă.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/4
Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/9

Design bine gândit

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său bine gândit. A fost creată cu materiale durabile, așa că prezint o durabilitate și rezistență mare. Mai mult, structura sa multistrat ajută la reducerea zgomotului, astfel încât va funcționa în liniște și nu îi va deranja pe ceilalți din cameră. În plus, este echipat cu taste mai mari, pentru un confort de lucru mai bun. De asemenea, are locuri speciale pentru receptor și picioare anti-alunecare, astfel încât va rămâne mereu la locul său.

Cu gândul la gameri

Dacă sunteți un fan al jocurilor, această tastatură este, de asemenea, pentru dumneavoastră! Îți permite să schimbi liber comutatoarele, iar tasta specială inclusă îți va ușura această sarcină. Mai mult, folosește tehnologia anti-ghosting, care contracarează lipsa unui răspuns corect la apăsarea mai multor butoane în același timp, astfel încât vei putea să te joci liber și să răspunzi întotdeauna la timp. În plus, tastatura este echipată cu întrerupătoare de moment, care este mai stabilă și mai rapidă, ceea ce va fi perfect pentru fanii jocurilor.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/7
Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/1

Adaptată la nevoile dvs

Tastatura Royal Kludge se va adapta nevoilor dumneavoastră. În aplicația dedicată pentru PC, îi puteți modifica setările în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, veți putea schimba utilizarea tastelor sau alege iluminarea de fundal care vă interesează. Astfel, veți personaliza tastatura și vă veți face munca și mai confortabilă!

Opțiuni multiple de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți un fan al soluțiilor tradiționale - alegeți o conexiune cu fir, folosind un cablu. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate utilizând o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta în mod convenabil între dispozitivele conectate, datorită unui comutator special, situat pe tastatură.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/5
Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/2

Timp de lucru îndelungat

Vă faceți griji că tastatura își va pierde puterea în cel mai nepotrivit moment? Cu Royal Kludge, puteți renunța la aceste temeri! Este echipată cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 130 de ore. Mai mult, a fost dotată cu un afișaj special care vă informează despre starea actuală de încărcare. De astăzi îi veți reînnoi energia întotdeauna la timp!

  • Specificatii:
    Timp de lucru: aprox. 130 h

  • Conexiune: 2,4 GHz, cu fir, Bluetooth

  • Sisteme compatibile: Windows / iOS/ Mac OS/ Android / Linux.

  • Dimensiuni: 335,8 Ã- 155,5 Ã- 41,5

  • Iluminare de fundal: RGB

  • Dispunere: 82 taste

  • Tip de comutator: eternitate

  • Caracteristici suplimentare: hotswap, anti-ghosting

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/3

PARERILE CLIENTILOR

Fii primul care scrie o parere

Parerea ta ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim