Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

BASEUS
(0)

Incarcator Wireless / Docking Station HUB, Baseus 6in1, Cu Port HDMI 4K - Negru WXJMY-A0G

în stoc
BASEUS

20999 lei

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Baseus Circular Mirror Wireless Charger, este un HUB multifunctional, ce ofera, posibilitatea conectarii multiplelor accesorii la telefon, precum: incarcator, tastatura, mouse, monitor(prin portul HDMI 4K/30Hz), hard disk extern (maxim 6 TB), stick-uri USB, carduri de memorie, gamepad-uri etc...


  • Docking station pentru telefoane, echipat cu: 1x HDMI, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x USB-C PD si bobina pentru incarcare wireless.
  • Acest suport, va permite redarea continutului din telefon, pe ecrane cu suport 4k si conectarea mai multor accesorii, simultan: stick-uri USB, mouse, gamepad, tastatura, Cablu USB Type-C.

  • Transforma-ti telefonul, intr-o consola pentru jocuri, conectand un gamepad sau intr-un PC, pe care iti poti edita documentele rapid, conectand o tastatura si un mouse.
  • Interfata de incarcare wireless, are o putere maxima de 10W, suficient pentru a incarca rapid, orice tip de smarphone, compatibil cu tehnologia Qi.

  • Dispune de microcip, ce regleaza puterea de incarcare, in functie de necesitatile telefonului tau.
  • Se alimenteaza printr-un port Type-C de mare putere (60W), astfel putand suplini cu usurinta, chiar si incarcarea de laptop-uri.

PARERILE CLIENTILOR