Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

Royal Kludge
(0)

Tastatura Bluetooth mecanica Royal Kludge, RGB, albastru RK98

Ultimele 2 produse
Royal Kludge
49999 lei
54299 lei
-7%
buc
Expediere rapida
Retur Gratuit
Garantie 12 luni
Livrare in easybox

Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

InapoiUrmatorul

DETALII SI PROPRIETATI

Cod produs: KF2320554

Aceasta tastatura mecanica cu lumini RGB este incredibila! Performanta. Confortabila. Inedita. Este exact tastatura Bluetooth pe care o cautai!⭐Comand-o acum!

Royal Kludge
Royal-Kludge/RK98-blue/2
Royal-Kludge/RK98-blue/1
 • Royal Kludge RK98 RGB tastatură mecanică, comutator roșu (albastru)

 • Având switch-uri liniare RK Red, tastatura mecanică Royal Kludge RK98 RGB oferă timpi de răspuns mai rapizi decât tastaturile tradiționale. Este alegerea ideală pentru gamerii exigenți pentru care precizia este esențială și fiecare moment contează. Cu 98 de taste, această tastatură se adaptează la diversele preferințe ale utilizatorilor care au nevoie să aibă la îndemână mai multe funcții. Fie că sunteți un gamer începător sau o folosiți la birou, tastatura RK98 cu switch-uri RK Red vă va oferi confort și precizie.

 • Libertate fără cabluri

 • Tastatura RK98 oferă trei moduri de funcționare: cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acest lucru vă permite să comutați fără probleme între trei dispozitive conectate prin Bluetooth. Tastele interschimbabile și opțiunea de a detașa cablul USB contribuie la experiența utilizatorului. Două porturi USB-A și USB-C permit încărcarea simultană a bateriei și transferul de date. Suportă trei dispozitive simultan prin intermediul tehnologiei Bluetooth, permițându-vă să comutați fără probleme între ele. Este suficient să apăsați FN + Q/W/E pentru a trece de la un dispozitiv la altul într-o clipă.

Royal-Kludge/RK98-blue/5
Royal-Kludge/RK98-blue/8
 • Personalizare la îndemâna ta

 • Datorită software-ului Royal Kludge, RK98 vă oferă posibilitatea de a alege între 14 moduri de iluminare din spate și până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB. Aveți control asupra atribuirii funcțiilor tastelor, personalizându-le în funcție de nevoile dumneavoastră. Flexibilitatea acestui model se manifestă, de asemenea, prin posibilitatea de a îndepărta rama din jurul tastaturii, permițându-vă să personalizați aspectul pentru a se potrivi stilului dumneavoastră. Pentru confortul dumneavoastră, tastatura are două niveluri de înălțime - are picioare suplimentare cu tampoane antiderapante din cauciuc.

 • Înlocuire ușoară a comutatorului

 • Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără a fi nevoie de lipire sau de unelte complicate. Cu ajutorul pensetei incluse, puteți schimba comutatoarele pentru ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK98-blue/3
Royal-Kludge/RK98-blue/7
 • Specificatii:

 • Număr de taste: 98;

 • Iluminare de fundal: RGB;

 • Conectivitate fără fir: Bluetooth, 2.4Ghz.

PARERILE CLIENTILOR

Fii primul care scrie o parere

Parerea ta ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim