Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

URBAN ARMOR GEAR
(0)

Husa Samsung Galaxy S20 5G UAG Outback Biodegradable - Olive

în stoc
URBAN ARMOR GEAR

13499 lei

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Iti place sa ai grija de mediul inconjurator? Esti activist de mediu sau doar cochetezi cu ONG-urile care militeaza pentru salvarea planetei? Sau poate doar iti plac lucrurile care sunt 100% biodegradabile, nu-i asa? Husa UAG Outback Biodegradable pentru Samsung Galaxy S20 5G este 100% prietenoasa cu mediul inconjurator!

  • Husa UAG Outback Biodegradable pentru Samsung Galaxy S20 5G este o carcasa ecologica biodegradabila, ce creeaza zero deseuri.
  • Materialele ecologice din care este realizata reduc riscul de deteriorare si permit, de asemenea, descompunerea rapida - dupa incheierea utilizarii, tot ce trebuie sa faci, este sa ingropi pur si simplu husa in pamant!
  • Fiecare husa UAG indeplineste standardul de rezistenta militara MIL STD 810G 516.6, ceea ce inseamna ca au fost examinate o serie de 26 de caderi, de la o inaltime de 2 metri, telefonul rezistand cu brio acestui tip de test.
  • Husa ofera o protectie excelenta dispozitivului impotriva zgarieturilor si daunelor si, de asemenea, ajuta la reducerea cantitatii de deseuri de plastic din mediu.
  • 100% Compostabila - permite o descompunere rapida dupa sfarsitul vietii sale - pentru a realiza acest lucru, ingroapa carcasa in pamant sau arunc-o intr-un container dedicat!
  • 100% Ecologica - Husa pentru Samsung Galaxy S20 5G UAG Outback Biodegradable este 100% biodegradabila, ceea ce inseamna ca in conditiile potrivite se degradeaza rapid, fara a produce substante nocive ulterioare pentru mediul inconjurator.

PARERILE CLIENTILOR