Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

URBAN ARMOR GEAR
(0)

Husa Samsung Galaxy S20 5G UAG Pathfinder Series - Forest Camo

Ultimul produs
URBAN ARMOR GEAR

15999 lei

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Transport gratuit la oricare 3 produse comandate

DETALII SI PROPRIETATI

Cod produs: PwDetaA

Husa UAG Pathfinder Series pentru Samsung Galaxy S20 5G, cu sistem hybrid de amortizare a loviturilor, ce detine certificatul US Army MIL-STD 810G-516.6, este construita pentru a face fata celor mai grele conditii de utilizare!


  • Husa este dispusa pe doua straturi cu rol distinct, care actioneaza impreuna, pentru a oferi cea mai buna protectie.
  • Carcasa exterioara, fabricata din plastic dur, este prima piesa care intampina loviturile ce ar putea afecta device-ul tau.
  • Fiecare husa UAG indeplineste standardul de rezistenta militara MIL STD 810G 516.6, ceea ce inseamna ca au fost examinate o serie de 26 de caderi, de la o inaltime de 2 metri, telefonul rezistand cu brio acestui tip de test.
  • Protectiile din dreptul butoanelor sunt articulate, se apasa usor si sunt gravate cu insemnul functiei pe care o indeplinesc.
  • Finisajele, impreuna cu logo-ul metalic Urban Armor Gear ii asigura aspectul premium, fiind ultima piesa ce completeaza perfectiunea cu care este realizata.
  • Interiorul siliconic cuprins intre carcasa si telefon, are rolul de a amortiza restul de soc, produs in cazul unei lovituri serioase.
  • Husa este un produs original UAG, ambalat in blister de cea mai buna calitate, din material plastic si carton, pe care se gasesc datele oficiale ale producatorului si codul de produs.

PARERILE CLIENTILOR

Fii primul care scrie o parere

Parerea ta ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care ti le oferim