Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

OtterBox
(0)

Husa Samsung Galaxy S20 5G OtterBox Symmetry Series Sleek Protection - Blue

Ultimul produs
OtterBox

14399 lei

15999 lei

-11%

buc
Deschidere colet
Retur Gratuit
Garantie 12 luni

Livrare gratuita la comenzile peste 49 lei

DETALII SI PROPRIETATI

Iti doresti o protectie de 5 stele pentru telefonul tau Samsung Galaxy S20 5G? Vrei sa-l ai in permanenta cu tine, oriunde pleci? Fie ca esti la birou, acasa, mare sau munte, sau pur si simplu te plimbi prin parc, telefonul va fi intotdeauna protejat la cel mai inalt nivel, precum si in cele mai grele conditii meteo!

  • OtterBox Symmetry Series Sleek Protection pentru Samsung Galaxy S20 5G este o armura incredibila, din trei piese, care asigura o amortizare uimitoare in cazurile extreme.
  • Fabricata dintr-o combinatie de poliuretan termoplastic si policarbonat, husa OtterBox Symmetry este perfecta in orice situatie.
  • Constructie usoara din compozite tratate termic la cele mai inalte standarde.
  • Aceasta are o forma ergonomica perfecta, cu suprapuneri incorporate pe alocuri, care ofera acces deplin pentru diferitele conexiuni la porturi, oferind un confort ridicat de utilizare a unui smartphone intr-o carcasa.
  • Husa este prevazuta, in dreptul fiecarui conector, cu protectii siliconice.
  • Orice produs OtterBox indeplineste standardul de rezistenta militara MIL STD 810G 516.6, ceea ce inseamna ca au fost examinate o serie de 26 de caderi, de la o inaltime de 2 metri, toate rezistand cu brio acestui test.

PARERILE CLIENTILOR